– En utrolig sterk, personlig og ærlig bok

Les hva Jon Michelet, Ole Paus, Trine Rein og Ingar Helge Gimle mener om Pass på liten og på stor.

– Skrevet i kjærlighetens navn, sier Paus.
– En påminnelse om å leve her og nå, fremholder Rein.

Ole Paus:
– Takk for 
motet ditt, Jostein Sandsmark

Pass på liten og på stor er en sterk historie om å komme seg gjennom enhver fars verste mareritt, sier forfatter Jon Michelet.

Artist og forfatter Ole Paus mener om samme bok: 
– Den gjør et voldsomt inntrykk. Det er lett å lese eget og egne barns liv inn i Sandsmarks historie, og det er en rystende opplevelse å erkjenne hvor smertefull og skrøpelig grensen mellom virkeligheten og evigheten er. Takk for motet ditt, Sandsmark – for at du tør å blottstille ditt eget liv og din egen historie for å skildre livet på innsiden av den svarteste sorgen som noe menneske kan oppleve. Og enda mer: Takk for at du har styrke til å gjøre dette i kjærlighetens navn, sier Paus.

– Anbefales! sier artist Trine Rein om Pass på liten og på stor.

– Dette er en utrolig sterk, personlig og ærlig fortelling om en far som desperat forsøker å jobbe seg gjennom sorgen etter tapet av sin 13 år gamle datter Sara. Forfatteren kler seg helt naken i beskrivelsen av egne tanker og følelser, og nøler heller ikke med å sette på dagsordenen en del av de forbudte tankene som tvinger seg frem i kjølvannet av tragedien. Når alle foreldres største mareritt blir et faktum, finnes det nå en bok som kan sette ord på kaoset som oppstår etter tapet av et barn. Historien gjør et dypt inntrykk, og det vakre minnet om Sara er en påminnelse om å leve her og nå til glede for Gud, vår neste og oss selv, mener Trine Rein.

Skuespiller Ingar Helge Gimle fremholder at Pass på liten og på stor er viktig å lese:

– Dette er en meget sterk og personlig beretning om å miste sitt elskede barn.

Boken er både viktig og tankevekkende, sier Gimle.